Ma - Vr: 9:00 - 14:00 uur
info@tds-smilde.nl
0592 - 459 252
tijdens openingstijden
Rijksweg 128
9422 CJ Smilde

TDS is u van dienst bij alles dat met ‘schoon’ te maken heeft!

TDS beschikt over een uitgebreid dienstenpakket.
Wij verhuren ook de volgende producten: telescoopbewassing, stoomhogedruk unit en tank punt osmosewater.

Glasbewassing

Glasbewassing

Wat glasbewassing betreft werken onze medewerkers op alle soorten van gebouwen. Van klein tot groot en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Al onze glazenwassers zijn gediplomeerd.
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Elke gevel heeft te lijden onder weersomstandigheden. Denk hierbij aan regen, algen, roet etc. TDS wilt u graag helpen uw gevel te reinigen en te beschermen tegen deze invloeden. Dit is aan te raden om ernstig verweren en erosie van uw gevel te voorkomen.
Interieurverzorging

Interieurverzorging

Binnen TDS hebben wij een aantal gediplomeerde schoonmakers in dienst. Zij onderhouden kantoren, centrale ruimtes, trappenhuizen etc. Hierbij gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.
Opening/show schoonmaak

Opening/show schoonmaak

Wanneer u een show of opening geeft, valt er veel te organiseren. Tijd om schoon te maken is er vaak niet bij. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wij maken met u als klant duidelijke afspraken over wat wij voor u kunnen doen.
Telescoop glasbewassing

Telescoop glasbewassing

Wij gebruiken de methode Osmoseglasbewassing. Osmosewater zorgt voor een streeploos oppervlak. Door het enorm reinigende vermogen van puur water en zonder gebruik van chemie (niet milieubelastend) kunnen alle oppervlakten gereinigd worden.
Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil, stof en bacterieen. Het schoonhouden hiervan is echter niet vaak een makkelijke opdracht. Daarom maken wij vele soorten vloeren schoon en kunnen we indien nodig een beschermende laag aanbrengen.
Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Een nieuw(e) woning/pand geplaatst? Wij zorgen ervoor dat uw pand/woning netjes opgeleverd kan worden. Wij maken woningen en bedrijfspanden daadwerkelijk gereed voor oplevering.
Industriële reiniging

Industriële reiniging

Bent u actief in de industrie? Dan zijn uw installaties de drijvende kracht achter de productie van uw bedrijf. U zult er alles aan doen om ze optimaal te laten presteren. Goed onderhoud en regelmatige reiniging van uw installaties zijn daarom van groot belang.
logo-footer.png
Schoonmaken voor iedereen
TDS Schoonmaakservices biedt een uiteenlopend dienstenpakket aan voor zowel bedrijven als particulieren.

Contactgegevens

TDS Schoonmaakservices
Rijksweg 128
9422 CJ Smilde

info@tds-smilde.nl
0592 - 459252

© Copyright 2024 TDS - wij maken werk van schoonmaken